MINDEN PROBLÉMÁJÁRA KREATÍV MEGOLDÁST AJÁNLUNK!

Grafikai munkák

Olykor művészi, néha modern, célratörő, letisztult grafikai tervezés áll a középpontban munkáink során. A márkaépítés, arculattervek elkészítése, óriásplakátok vagy akár egy Social media hirdetés sem hatékony, ha nincs jó design ami felkelti az érdeklődést. A terméküzenet, nem csupán a megrendelő igényei szerint kell készüljön, a célcsoport körében folytatott piackutatás alapján érdemes kialakítani a grafikai megjelenést, figyelembe véve a gyártási eljárásokat is.

A grafikai tervezés – legyen az szórólap, banner vagy kreatív koncepció – mindig a legmagasabb szintű kreatív megvalósítással kell készüljön. Mi ezt kínáljuk az Ön számára.

Webfejlesztés

A weboldal amire szüksége van, jól kezelhető, ügyfélbarát, a mai kor elvárásai szerint webáruházat is kezel. Akár az üzlet sikere múlhat azon, hogy milyen weboldal mutatja be az Ön cégét. Nem beszélve arról, hogy ma már egyre többen mobil eszközökön intézik napi webes ügyeiket, ezért létfontosságú a jól fejlesztett, folyamatosan karbantartott weblap. Ránk bízhatja, profi csapatunk a legújabb trendek szerinti weboldalt készíti el az Ön számára. Amennyiben már kész weboldal megújítására, design frissítésére kér fel bennünket, mi ezt is megoldjuk.

Mérhető marketing

Piackutatás alapján dolgozunk. Ezért mi tudjuk, hogy ki, miért, mennyiért venné meg partnerünk szolgáltatását, termékét. Honnan tudjuk? Mert megkérdeztük.

Kérdezni tudni kell, a beérkezett válaszok elemzése alapján pedig, az üzleti tervbe építhető stratégiai terv javaslatot is adunk a megrendelőnek. A piackutatás nem csak már működő cégek számára nélkülözhetetlen. Induló vállalkozások start-up cégek is stabilabb üzleti tervet hozhatnak létre, amennyiben tevékenységük elindítása előtt piackutatással mérik fel, a valós piaci igényeket.

Nagy tapasztalatokkal rendelkező cégünk szívesen áll rendelkezésre piackutatás, igényfelmérés, stratégiai terv, üzleti terv elkészítésében.

Videoszerkesztés

21. századi marketing nem nélkülözheti a potenciális ügyfélkör audio-vizuális (videó) megszólítását. A home videók kora lejárt, az élő közvetítések mellett magas szintű referenciafilmek, promóciós anyagok, image filmek, oktatási videók, after movie-k készítését, korrekt áron vállaljuk.

Videó szerkesztés – Már korábban felvett videofelvételek teljes körű szerkesztését (vágás, feliratozás, effektelés stb.) cégeknek és magánszemélyeknek is elkészítjük.

Express nyomda

Express szolgáltatásunk

Ha azonnal kell egy kávé mellett megvárhatja! Szerkesztett, nyomdakész névjegykártyát, szórólapot, etikett címkét, vinyl matricát szeretne azt azonnal elkészítjük. Amennyiben nincs még grafikai szerkesztett verziója, azt is megcsináljuk, ebben az esetben 24 órás átfutási időt vállalunk.

Egyedi igényeket is kielégítünk, különleges eseménymeghívók, esküvői meghívók, menü és ültető kártyák tervezését és nyomtatását rövid határidővel készítjük el.

Hírlevél szolgáltatás

A hírlevél az üzleti kommunikáció elengedhetetlen része. Ahhoz, hogy minél többen megnyissák a kiküldött információt, kitűnő címet kell választani és minőségi tartalmat szolgáltatni azoknak, akik elolvassák a hírlevelet. Munkatársainkkal egyeztetett tematika alapján, professzionális hírlevelet szerkesztünk Önnek. Lehetőség nyílik arra is, hogy a teljes hírlevél szolgáltatást mi végezzük el, az Ön által megjelölt adatbázisra, ezzel levesszük az Ön válláról a kommunikációs terhet. Szakembereink marketing szempontokat is figyelembe véve, a minőségi tartalmat, 21. századi design-nal biztosítunk az Ön rendelkezésére. Válasszon minket.

Social Media

A marketing tevékenység ma már nem szorítkozik az adatbázis számára kiküldött hírlevelekre, direkt információkra. A mondás szerint csak az létezik, amely a Social media felületein látható, könnyen elérhető. Hiszen hírlevelet sem olvas mindenki.
Az üzleti marketing ma már komplex tudomány, így nem elégedhetünk meg egyfajta, egyirányú kommunikációval. Cégünk Social media felületek kezelésében is professzionális. Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk a Social media kommunikációját.

Megfelelő eredményt csak a megfelelő eszközökkel lehet elérni.

Dolgozz velünk

Azért vagyunk, hogy vállalkozását a csúcsra juttassuk!

Kreatív ötletek, innováció, profizmus

Dolgozzon velünk!